SANDART KÁD

Raktárkészlet: NINCS
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD
SANDART KÁD

STANDARD kád – elérhető és teljes értékű termék szerényebb igényű vásárlók számára. Az egyszerű karbantartás érdekében a tömítés mindig könnyen eltávolítható, az ajtók dizájnja szögletes a fémkapaszkodó feltűnésmentes. Természetesen a STANDARD kivitelezésben az ajtómodell minden komponense nemesacélból készült és károsodás esetén könnyedén kicserélhető.A kádak elérhető méretei

Lenka kád 160 x 70

Lenka kád 170 x 75

Lenka kád 180 x 80

805 000 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kinek tervezték a kádat?

Az akadálymentesített CA-PLAST kádat ajtóval, minden fürdőszobába szánjuk, családi házba, hétvégi házba, sőt 160×70-es átmérővel elfér akár a panel fürdőszobában is. Biztosan kiváló felhasználási területet kaphat a nyugdíjas otthonokban és szociális létesítményekben, egyszerűen bárhol, ahol szeretnék biztosítani azon hozzátartozóiknak a kényelmes fürdést és relaxációt, akiknek nehézségeik vannak a hagyományos kádba lépéskor és kilépéskor, viszont szükségük van arra, hogy teljesen felmelegíthessék testüket.

Az ajtó szükség szerinti elhelyezése

A világon egyedi variálható megoldásnak köszönhetően az Önök számára minden kád személyre szabottan készülhet el! Kiválaszthatja az akadálymentesített kád méretét 160, 170 vagy 180-as, meghatározhatja a szifon elhelyezkedését a kádban jobb vagy bal oldalt, a 180-as kád esetében esetleg középen, sőt azt is, hogy az ajtó pántjai bal vagy jobb oldalon legyenek. Itt azonban az akadálymentesített kád személyre szabása nem ér véget – megszabhatja továbbá az ajtó pontos pozícióját a fürdőszobája elrendezése szerint úgy, hogy az ajtó ne akadályozza a mosógépet, szekrényt vagy a mosdót. Felkeltettük az érdeklődését? További információ a megrendelőlapon.

Biztonság

Az ajánlatunkban újdonságként szerepel a kád aljára a csúszásgátló CA-GRIP kiegészítő felület, annak érdekében, hogy zuhanyzáskor és az ajtón keresztül a kádba lépéskor megnöveljük a biztonságot. A cégünk által kifejlesztett CA-GRIP csúszásgátló bevonat egyedi technológiával készült, ami könnyű tisztítást és hosszú élettartamot biztosít a csúszásgátló felületnek.
Az új kádja részére erről a technológiáról több információt itt talál.

Kádak kiegészítő felszerelése

Az új, ajtóval ellátott kádja kényelmének növelése érdekében beszerelhető a kád felengedése a túlfolyón keresztül, amit ITT talál, továbbá kapaszkodó, fejtámasz vagy az egyszerű zuhanyozás érdekében még kádparaván is. Magától értetődő a masszázsrendszer, három alap kivitelezésben vagy az ügyfél egyéni választása alapján. Tájékozódjon az új akadálymentesített kádjába a hidromasszázs rendszer beszerelésének lehetőségeiről is.

Adatok
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
SR01
Vélemények
favi.hu