Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

MIT TEGYÉL HA ARANYÉRPROBLÉMÁD VAN

Használd a bidét aranyérproblémák ellen
2021.09.15 13:58

Mit tegyél ha aranyérproblémád van!

 

Meglepő lehet, de az aranyér napjaink egyik leggyakoribb betegsége.

Persze, nem igazán beszélünk róla, így nem is derül ki, hogy mennyien küzdünk ezzel a problémával, orvoshoz meg pláne nem akarunk menni vele. Eleinte csak kellemetlen, de rossz esetben komolyabbá is fordulhatnak a panaszok.

 

Mi az aranyér?

Az aranyeres csomók a végbél és a végbélnyílás falában keletkező értágulatok, melyek, vérezhetnek, megnagyobbodhatnak, kicsúszhatnak a végbélnyíláson, vagy véglegesen előre esnek, váladékozást, gyakran vérzést okoznak. Fájdalmassá is válhatnak vérrögképződés, kizáródás, gyulladás esetén.

Becslések szerint az emberek csaknem harmadát érinti kisebb vagy nagyobb mértékben. Nőknél a terhesség alatt gyakran előfordulhat a magzat növekedésével és a test változásával együtt, a szülés után rendszerint elmúlik.

 

Az aranyér megelőzése

Elsősorban a kemény széklet lehet az aranyér okozója, melyet sok folyadék- és rostfogyasztással, kevés cukor bevitelével lehet elkerülni.

A rendszeres testmozgás segít a bélmozgás megfelelő szinten tartásában.

Érdemes rászoktatnunk magunkat nagyjából azonos időben történő székletürítésre, így nem kényszerülünk a széklet visszatartására, ami szintén székrekedést okozhat.

Csökkentsük a WC-n való tartózkodás idejét.

 

A bidé szerepe az aranyér megelőzésében és kezelésében

A bidé alaposan és kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket a végbélnyílás környezetéből, azokat is, amelyektől WC-papírral nem lehet maradéktalanul megszabadulni. Ezáltal segít megelőzni az aranyér kialakulását, illetve már meglévő probléma esetén fájdalom mentesen tisztálkodhatunk. A tisztálkodás után aranyér elleni, gyulladásgátló krémmel bekenve a területet gyorsan csökkennek a panaszok és remélhetőleg nem is jelennek meg újra - betartva a megfelelő megelőzési szabályokat.

 

A bidé további előnyei:

Higiénikusabb, tisztább érzést biztosít a WC-papír használattal szemben.

Mozgássérült, idősebb, várandós, átmenetileg sérült emberek saját maguk ellátásában, illetve segítségre szoruló emberek ellátásában is nagy könnyebbséget jelent.

Használatával csökken a WC-papír fogyasztás, így kevésbé terheljük a környezetet.

 

Válassz bidével egybeépített WC!

Mert:

Olcsóbb megoldás az egy kagyló a kettő helyett.

Kevesebb helyre van szükséged.

Kevesebb csempe kell a helyiség burkolásához, kevesebb lesz a fűtési költség, de kevesebb felületet kell takarítani is a későbbiekben.

Kényelmesebb egy helyen elintézni a WC-zést és a tisztálkodást is, nem kell egyik kagylótól a másikig átmenni.

 

Ha meggyőztek az érveink és bidével egybeépített WC-t, vagyis WC+bidé 2in1-et szeretnél te is, akkor keresd fel weboldalunkat, ahol minden fontos információt és megtalálsz, illetve a különböző kialakítású berendezéseket is megvásárolhatod.

favi.hu