TP320 bidés wc

Raktárkészlet: VAN
TP320 WC+BIDÉ 2in1
TP320 WC+BIDÉ 2in1
TP320 WC+BIDÉ 2in1
TP320 WC+BIDÉ 2in1
TP320 WC+BIDÉ 2in1
TP320 WC+BIDÉ 2in1
TP320 WC+BIDÉ 2in1
TP320 WC+BIDÉ 2in1
TP320 WC+BIDÉ 2in1
TP320 WC+BIDÉ 2in1

 

Miért érdemes Magyar forgalmazótól vásárolni:

 

- Mert 10 év Garanciát vállalunk a porcelán wc-re

- Mert erősek vagyunk alkatrész ellátásban

- Mert Magyar nyelvű szerelési útmutatót küldünk és egyben vízvezetékszerelőknek technikai segítséget nyújtunk

- Mert a visszatérő vásárlóink is azt mondták Rólunk, hogy 5 év után sem engedjük el a kezüket.

82 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
TP320 paraméter
TP320 szerelési útmutató
Részletek

KOMPLETT SPECIFIKÁCIÓ


LEÍRÁS: Falra szerelhető peremes WC bidével - STANDARD TP320 mely magába foglalja a WC-t és a Bidét egy porcelánban. Ez a legkedvezőbb árú  WC+Bidé 2in1 termékünk. Helytakarékos megoldás férfiak, nők és gyerekek számára is.

VÍZ CSATLAKOZÁS: A bidés vécék kevert vizét (saját magunk által tetszőlegesre kevert langyos víz), mely a fúvókából érkezik egy egykaros zuhanycsaptelep segítségével biztosíthatjuk. Pl. tekintse meg az általunk forgalmazott króm színű Century csaptelepet ide kattintva.  A csaptelepet a szakembereknek be kell süllyeszteniük a falba úgy, hogy az karnyújtási távolságban legyen a wc-től. A fúvóka 3/8"-os külső menetes. Mivel szabvány kialakítású a bidés wc, ezért teljesen mindegy, hogy milyen szerelő keretre lesz felhelyezve. Ez lehet Grohe, Aco, Geberit stb. és még üveg külső tartályos szerelőkeret is. A szerelőkeretnél kialakított melegvizes kiállást minden egyes wc esetében egy szerelési útmutató alapján is megtekintheti, mellyet a fentebb található menüsor szerelési útmutató kiírására kattintva tölthet le vízvezetékszerelő szakembere részére. BIDÉ FÚVÓKA: A termék árában már benne van az exkluzív krómozott fúvóka. A fúvóka lapos és mégis állítható bármely irányba tetszés szerint. (De nem használat közben)


A porcelán bevonat ezüstiont tartalmaz, mely 99%-ban taszítja a baktériumot.


KIEGÉSZÍTŐK: A WC+BIDET 2in1 ára nem tartalmazza az ülőkét. Az ehhez tartozó ülőkét a kapcsolódó termékek menüpont alatt találja meg.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Súly: 18 kg. A pontos méreteket a TP320 paraméter menüpont alatt töltheti le pdf formátumban. 

 

 

 

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
TP320
Tömeg
16 kg/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2022.06.21 10:54
 - Kvasz Tamás
A terméknek elsősorban a jó ár/érték arányát emelném ki. A kombinált bidés wc-k között nem találtunk kedvezőbbet... Napi használatban van, bár a bidé funkció ritkábban. Ahhoz szükséges lehet egy kiegészítő vízmelegítő, ha esetleg nem áll rendelkezésre a meleg víz azonnal!
2021.07.07 10:13
 - Dr. Pető Katalin
Egyik orvos társam ajánlotta nekünk felújításkor ezt a terméket. Azt sajnálom, hogy már megvettük a beépíthető tartálykeretet mikor megtudtuk e termék létezését. De persze tljesen kompatibilis a megvásárolt tartálykeretünkel is a porcelán wc és bidé. Ár érték arányban is a legjobb én úgy gondolom. nagyon szomorú, hogy a mi társadalmunk nem lett erre a vizes tisztálkodásra rászoktatva. Sokkal kevesebb nőgyógyászati és aranyér problémás beteg jelentkezne a rendelőkben. A gyerekeimet már így neveltem erre szokattam rá, úgy mint annak idején édesanyám minket a testvéremmel.
TP320 paraméter
TP320 szerelési útmutató
favi.hu