Vízkő oldó golyó

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó
Vízkő oldó golyó

SAT IPS golyó mosógépekhez, mosogatógépekhez, wc tartályokhoz

Kiterjesztett garancia 5 év!
Az IPS mosógolyó egy bizonyítottan hatékony, nélkülözhetetlen eszköz otthonában (a Clearview, USA). Kiváló tulajdonságainak köszönhetően meghosszabbítja a háztartási készülékek, például a mosógépek, mosogatógépek vagy akár a WC-öblítők élettartamát. Az IPS-golyó nem változtatja meg a víz kémiai összetételét, de módosítja annak tulajdonságait, hogy a mosószer vagy mosogatószer jól oldódjon, és hatékonyan távolítsa el a szennyeződéseket, a koszt és a szagokat. 
A calcit és az aragonit lemezek között áthaladó vízkő képződmények kémiai hatásra szétesnek és könnyebben távoznak a víz áramlásával, így nem képesek megtapadni a felületeken. 
9 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Mennyiségi kedvezmény
Adatok
Vélemények
Részletek
 • Az IPS mosógolyó előnyei és működési elve

  növeli a mosási teljesítményt
  . Vizsgálataink alapján bebizonyosodott, hogy a mosógolyó jótékony hatással van a nagyobb mosási hatékonyságra. Tesztünkben pamut módban 40°C / 60 ml mosógéllel (foltintenzitásmérés spektrométerrel történt) a következő eredményeket ért el:
  - A tesztek 100%-a ugyanolyan vagy jobb eredményt hozott a WashBall használatával.
  - az átlagos mosási teljesítmény WashBall használatakor 3,67%-kal jobb. A legnagyobb hatékonyságot a feketetea folttal érte el, ahol a WashBall mosási hatékonysága 36,79%-kal volt magasabb
 • harmadával csökkenti a mosószer fogyasztását: tesztjeink azt mutatják, hogy bizonyos esetekben hasonló eredményeket érhet el, ha csak a mosógolyónkat használja. A kevesebb mosószerrel mosott esetek 90%-ában a mosógolyóval végzett mosás jobb vagy azonos volt. Az átlagos mosási hatékonyság érhető el ha csak a WashBall-t használja. 7,22% -os hatékonyságot mutatott a kísérlet, abban az esetben, amikor a mosószer 1/3-al csökkentettük, és 20,41% -os hatékonyságot amikor a  mosószert 2/3-al csökkentettük)
 •  Vizes oldatokból azonban – a hőmérséklettől és az oldatban szereplő egyéb ionoktól függően – nem mindig kalcit kristályosodik, hanem rombos szimmetriájú aragonit, aminek kémiai képlete megegyezik a kalcitéval. Tiszta oldatok esetében, közönséges hőmérsékleten kalcit, 29 °C felett aragonit képződik.
 • Minden vezetékes ivóvíz nem csak vizet tartalmaz, hanem különböző oldott ásványi anyagokat is. A vízkő a vízben oldott anyagok, lerakódása. Ezek az anyagok első sorban a magnézium-karbonát és a kalcium-karbonát. Minden térségben más-más koncentrációjú (keménységű) a víz. A vízkő nem csak a csatornahálózatokban rakódhat le hanem az ivóvíz hálózatokban, valamint a vízzel dolgozó háztartási berendezéseinkben is. Ezeknél a berendezéseknél főleg  a víz forralásának következtében csapodi ki a vízkő. Ilyen berendezések:  vízforralók, villanybojler, mosógép, mosogatógép, vasaló, stb…
 • A galváncellák hatásásra leegyszerűsítve a kalcitok és 29 fok felett képződő aragonitok szétesnek és tovább folynak, nem tapadnak meg.
Mennyiségi kedvezmény
[ [
Mennyiség Kedvezmény Termék ára
1 db vagy több kevesebb mint 3 db - 9 800 Ft/db
3 db vagy több   10 % 8 820 Ft/db
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
IPSGOLYO
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
200 g/db
Vélemények
favi.hu