Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

EG 321 - csapos ELEGANT bidés wc

Vélemény írása a termékről

 

Miért érdemes Magyar forgalmazótól vásárolni:

 

- Mert 10 év Garanciát vállalunk a porcelán wc-re

- Mert erősek vagyunk alkatrész ellátásban

- Mert Magyar nyelvű szerelési útmutatót küldünk és egyben vízvezetékszerelőknek technikai segítséget nyújtunk

- Mert a visszatérő vásárlóink is azt mondták Rólunk, hogy 5 év után sem engedjük el a kezüket. 

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2022.06.21 11:21
 - Veres Judit
Veres Judit
2022.06.21 11:21
2.5 éve vásároltam az EG321 - RimOff peremnélküli falra szerelhető WC+BIDÉ 2in1-et szettben és nagyon elégedett vagyok a termék minőségével, használhatóságával és pozitív tapasztalataim vannak az ügyintézéssel is. Kedvesek, korrektek, gyorsan válaszolnak, a kiszállítást és a fizetést is rugalmasan tudtuk intézni. Az is nagy segítség volt, hogy mindig vannak akciós szettek, mert ezekre a részletekre nem mindenki gondol és fontos, hogy ha már egy jó minőségű wc-bidét vesz az ember, akkor a tartozékok, főleg egy olyan lényeges dolog, mint a tartálykeret, szintén jó minőségű legyen.

A tervező javaslatára választottam olyan WC bidét, amelynél a kagylóba van beépítve a fúvóka és szintén az ő javaslatára választottam falra szerelhető típust, bár ettől eleinte idegenkedtem, mert féltem, hogy leszakad. Persze most már tudom, hogy több száz kiló a teherbírása.
Ezt a típust a fenti szempontokon túl a perem nélküli megoldás és a csésze különleges formája miatt választottam.

A használata kényelmes, jó minőségű anyagokból van. A csésze, a fúvóka és a többi tartozék is újszerű állapotban van még 2.5 év használat után is. Az ülőke is kiváló minőségű, nincsenek rajta elszíneződések, az ülőke ütközői is olyan állapotban vannak, mintha csak tegnap vettem volna.
Könnyen tisztán tartható, és ha kitakarítja az ember, akkor tudja, hogy tényleg tiszta: amiatt, hogy nincs pereme, nincsenek szagok és nincsenek rejtett lerakódások. Az ülőkét egyszerűen le lehet emelni, így az is, illetve a csésze teteje is könnyebben tisztítható, mint a hagyományos WC-k.

Az alábbi képek 2.5 használatot követően készültek. Egy igazán igényes, esztétikus és kényelmesen használható darab, nagyon örülök, hogy ebből az üzletből vásároltam. Most ismét ezt a szettet veszem meg egy másik építkezéshez.
1.
2021.07.07 10:07
 - Rusznyák Emese
Rusznyák Emese
2021.07.07 10:07
Imádom ezt a terméket. Törökországban szinte az összes szállodában ezt a márkát láttuk. Mivel kint már érdeklődtünk a bidés wc iránt, így megtudtuk, hogy a Creavit gyártmányú fürdőszobai termékek Törökországban csúcsminőséget képviselnek. Itthon nagyon hamar megtaláltuk a magyarországi képviseletét és kimondottan elégedettek vagyunk az árával is és a céggel is akik mindenben a segítségünkre voltak. Még a vizes szakemberünkkel is ők egyeztették le, hogy mire lesz szükség a beszereléshez. Azóta is örömmel használjuk az Elegant perem nélküli bidés wc-t. A fürdőszobánk éke <3
favi.hu