A BIDÉ MÁR NEM LUXUS

A BIDÉ MÁR NEM LUXUS

2021.06.06 16:42

A BIDÉ MÁR NEM LUXUS

 

 

Sokak szemében talán túlzásnak tűnhet, hogy az alapvető személyes higiéniáról beszélünk. Pedig sajnos sok európai és köztük mi, magyarok is elmaradottak vagyunk e témában, ezért egyértelmű, hogy kell beszélnünk a higiéniai alapokról is. És itt nem csak a higiéniáról van szó, hanem az egészségünk megőrzéséről is.

A magyar lakosság nagy része WC használat után előnyben részesíti a papírral való tisztálkodást a vizes mosakodással szemben. Pedig a papír nem tudja kellőképpen eltávolítani azokat a nem kívánt mikroorganizmusokat, melyek ezután fertőzést okozhatnak, nőgyógyászati gyulladást idézhetnek elő és nem utolsósorban aranyér kialakulását is okozhatják. 

Keleti országokban és Ázsia némely helyein e témában sokkal fejlettebbek az emberek, mivel ott vizes mosakodással tisztítják magukat a toalett használata után, ennek eredményeként pedig sokkal frissebben, kellemesebben érzik magukat.


A legfőbb ok, amiért az emberek NEMET mondanak a bidére az az, hogy több helyre lenne szükség az elhelyezéséhez. De jó hírünk van! A WC+BIDÉ 2in1 beszerelésével két legyet üthet egy csapásra!


A WC+BIDÉ 2in1 helyettesíti a sima WC-t és a bidét egyetlen berendezésben, mellyel helyet és pénzt takaríthatunk meg. Emellett nem csak egy dizájn közül tud választani és hasonlóan a sima WC-hez, létezik falra szerelhető, monoblokkos és kombi WC+BIDÉ 2in1

 

 

 

favi.hu